Dashboards op Exact voor Bouw

Met de oplossingen van Nexler krijgt een Exact voor Bouw gebruiker veel meer inzicht.

Case

Exact voor Bouw (voorheen bekend als Exact bouw7) is de applicatie voor bouw- en onderhoudsbedrijven. De rapportages in Exact voor Bouw zijn prima te gebruiken maar geven lang niet altijd volledige stuurinformatie. Er zijn bedrijven die standaard dashboards aanbieden op applicaties als Exact voor Bouw. Wij geloven daar niet in. Iedere klant heeft zijn eigen informatiebehoefte en de flexibiliteit van Exact voor Bouw vraagt daardoor om een stuk maatwerk. Maar daarom hoef je nog niet vanuit het niets te beginnen.

Onze oplossing

Nexler heeft de Exact voor Bouw data uitgelezen, geanalyseerd en opgenomen in een PowerBI omgeving. Voor Exact voor Bouw gebruikers met meerdere applicaties nemen we de data op in een datawarehouse. Dat betekent dat een groot deel van het werk al is gedaan en we ons kunnen richten op de werkelijke informatiebehoefte van je bedrijf.

Proces

Op basis van onze vooraf ingerichte data flows lezen we jouw data in. Vervolgens gaan we inventariseren op welke data jij je bedrijf stuurt en hoe je deze informatie in dashboards wilt zien. En dan gaat het niet alleen om data van gisteren of de vorige maand, maar ook om nagenoeg realtime data. Wij kunnen de meest actuele wijzigingen iedere 5 minuten ophalen en verwerken in je dashboard.

Terug naar alle BI producten
Wil je meteen een van onze specialisten spreken? Neem dan contact op via onderstaand telefoonnummer. Een e-mail sturen kan ook.

Plan hier vrijblijvend je gesprek en ontvang onze AI checklist in je mailbox!