Mailbox assistent

Voorkomt een overvolle mailbox
Geschreven door Gert-Jan Mellema

Situatie

Voor vrijwel elke organisatie zijn gedeelde mailboxen zoals info@klant.nl, inkoop@klant.nl, support@klant.nl en verkoop@klant.nl een essentieel communicatiemiddel.

Deze mailboxen worden dagelijks gevuld met een stroom aan nieuwe mailberichten die jouw team moet verwerken, waaronder:

  • Vragen van klanten die beantwoord moeten worden
  • Inkoopfacturen die geadministreerd dienen te worden
  • Verzoeken om ondersteuning van klanten, consumenten, huurders, en meer

Het gevaar ligt op de loer: als je even niet oplet, kan de mailbox overstromen en ontstaan er aanzienlijke achterstanden. Het is cruciaal om deze berichten tijdig af te handelen en te beantwoorden. Maar laten we eerlijk zijn, het is niet altijd het meest inspirerende werk.

Onze Oplossing

Maak kennis met de Mailbox Assistent, jouw ultieme hulp!

Deze neemt automatisch de overvloed aan eenvoudig te verwerken berichten voor zijn rekening. Dit betekent dat jouw team alleen aandacht hoeft te besteden aan de meer complexe en belangrijke berichten die speciale aandacht vereisen.

Het resultaat? Een aanzienlijk snellere respons en aanzienlijke tijdsbesparing. Dit betekent tevreden klanten én medewerkers.

Werkwijze

De Mailbox Assistent behandelt ieder binnenkomend bericht als een professional. Elk bericht wordt nauwkeurig geclassificeerd en onze assistent onderneemt de benodigde acties. Dit gebeurt 24/7 als dat nodig is.

Inkomende facturen worden naadloos doorgestuurd naar de administratie. Brochures worden automatisch gemaild naar potentiële klanten die interesse hebben getoond. Orderbevestigingen worden netjes gearchiveerd. Kortom, wat de specifieke behoeften van jouw organisatie ook zijn, onze assistent kan het aanleren en uitvoeren.

En het mooiste van alles? Als onze assistent een bericht niet zelf kan afhandelen, wordt het direct doorgestuurd naar jouw team voor verdere verwerking.

Kies voor efficiëntie, tevreden klanten en een team dat zich kan richten op wat écht belangrijk is. Kies voor de Mailbox Assistent!

Terug naar alle RPA bots

Maak direct een afspraak!

Benieuwd hoe wij kunnen helpen je processen met AI te optimaliseren of de juiste stuurinformatie te ontsluiten? Plan direct je 1-op-1 gesprek!

Vrijblijvend adviesgesprek