Strategische samenwerking tussen Mijn VIC en Nexler!

Geschreven door Bert Tukkers

We zijn trots om te melden dat Mijn VIC een strategisch belang heeft genomen in Nexler. Deze samenwerking opent de deur naar verdere robotisering en de toepassing van AI in de werkprocessen van lokale overheden. 

Door repetitieve taken te automatiseren, ontstaat er meer tijd voor wat echt belangrijk is. Nexler’s developers worden efficiënt ingezet dankzij de diepgaande kennis van Mijn VIC over gemeentelijke processen. Met onze gezamenlijke expertise zetten we een grote stap richting een efficiëntere en toekomstbestendige publieke sector.

Mijn VIC

Vergemakkelijken Digitalisering en Automatisering

Digitalisering en automatisering worden steeds belangrijker voor lokale overheden. Mijn VIC zag hierin een kans voor verbijzonderde interne controles (VIC) en heeft daarop ingespeeld. Het doel van een VIC is de kwaliteit van de interne beheersing van uw organisatie te verbeteren door processen en activiteiten binnen de lokale overheid te toetsen op rechtmatigheid en doelmatigheid. Hierbij wordt gelet op naleving van wet- en regelgeving, effectiviteit en efficiëntie van processen, en risicobeheersing. In samenwerking met Mijn VIC hebben we meerdere bots ontwikkeld die werkprocessen en interne controles binnen de lokale overheid ondersteunen. Waarom zouden medewerkers repetitieve taken uitvoeren als deze geautomatiseerd kunnen worden? Ontdek hoe slimme oplossingen de efficiëntie verhogen en uw team vrijmaken voor belangrijker werk.

Voordelen van Procesautomatisering

Nexler’s AI-oplossingen automatiseren repetitieve taken, zodat medewerkers zich kunnen concentreren op zinvoller werk. Dit verhoogt niet alleen hun productiviteit, maar ook hun tevredenheid doordat ze hun talenten beter kunnen benutten zonder saaie, repetitieve taken. Onze bots verminderen menselijke fouten, wat de nauwkeurigheid van processen verbetert en aanzienlijke kostenbesparingen voor organisaties oplevert. Bovendien draagt dit bij aan het verlagen van de werkdruk, wat helpt bij het behouden van personeel en het aantrekken van nieuw talent.

“Wij kijken ernaar uit om samen met Nexler de voordelen van AI en robotisering te benutten en de publieke sector naar een hoger niveau te tillen. Op naar een slimme en duurzame toekomst!”

Een Gezamenlijke Toekomst

Met deze investering zetten we een belangrijke stap in de richting van een innovatieve en efficiënte toekomst voor lokale overheden. Samen met Mijn VIC zijn wij klaar om de publieke sector te transformeren. Onze gedeelde visie op een slimme en duurzame toekomst zal lokale overheden in staat stellen om hun diensten te verbeteren en beter te voldoen aan de behoeften van hun inwoners.

 

Maak direct een afspraak!

Benieuwd hoe wij kunnen helpen je processen met AI te optimaliseren of de juiste stuurinformatie te ontsluiten? Plan direct je 1-op-1 gesprek!

Vrijblijvend adviesgesprek