Wie zijn wij? Wij zijn Nexler!

Team Vacatures

Een jong enthousiast bedrijf.
Gespecialiseerd in Business Intelligence en RPA.

Bij Nexler geloven we in zinvol werk. We willen bedrijven helpen om hun processen te optimaliseren en slimmer te werken, zodat ze meer tijd overhouden voor de dingen die er écht toe doen. Door middel van Business Intelligence zorgen we voor betere inzichten in de bedrijfsdata en met RPA automatiseren we repetitieve taken. Zo maken we het werk niet alleen efficiënter, maar ook leuker!

Onze persoonlijke benadering staat voorop. We vinden het belangrijk om onze klanten goed te leren kennen, zodat we hen optimaal kunnen ondersteunen. We gaan graag een langdurige relatie aan met onze klanten en willen echt een partner zijn in hun succes.

Als jong bedrijf zijn we gedreven en ambitieus. We zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en uitdagingen. Daarbij houden we de ontwikkelingen in ons vakgebied nauwlettend in de gaten, zodat we onze klanten altijd de nieuwste en beste oplossingen kunnen bieden.

Kortom, bij Nexler staat zinvol werk centraal. Wil jij ook efficiënter werken en meer tijd overhouden voor de dingen die er écht toe doen? Neem dan gerust contact met ons op! We kijken er naar uit om je te ontmoeten.

Keep in touch
Volg ons op social media en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen bij Nexler. De links naar onze socials vind je onderaan deze pagina.

Team

Vacatures

Nexler, aangenaam! 

Wij zijn een enthousiaste en gedreven organisatie, gespecialiseerd in Business Intelligence en Robotic Process Automation (RPA). Wij helpen bedrijven om hun processen te optimaliseren en slimmer te werken. Door middel van Business Intelligence zorgen we voor betere inzichten in bedrijfsdata en met RPA automatiseren we repetitieve taken. 

Bij Nexler krijgt iedereen de ruimte om, op eigen creatieve wijze, waarde toe te voegen aan het grote geheel. We zijn doeners die kritisch reflecteren op ons handelen en open met elkaar communiceren over hoe het gaat en wat er beter kan. Verder helpen we elkaar, zowel klanten als collega’s, om beter te worden in ons vak. Dat vraagt om mensen die, met een persoonlijke aanpak en verantwoordelijkheidsgevoel, samen willen groeien en zinvol werk willen doen. We werken aan opdrachten in verschillende sectoren zoals accountancy, dienstverlening en bouw en vastgoedbeheer in Noord-Nederland. Wij gaan door waar anderen stoppen; we zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en uitdagingen. We zorgen ervoor dat we de ontwikkelingen in ons vakgebied op de voet volgen, zodat we onze klanten altijd de nieuwste en beste oplossingen kunnen bieden. 

Momenteel bestaat ons team uit 10 medewerkers met ieder een eigen specialisme (BI of RPA). Zij werken waar zij zich het meest productief voelen: op kantoor, bij de klant of hybride. Iedere dag starten we met een stand-up van 15 minuten, waarin de huidige stand van zaken wordt besproken en successen worden gevierd.

Bekijk hieronder onze beschikbare vacatures.

Doe de digitaliserings-scan

Benieuwd welke handmatige processen wij kunnen automatiseren, hoe wij jouw data inzichtelijk kunnen maken en wat wij voor je organisatie kunnen betekenen? Plan een vrijblijvend adviesgesprek voor een scan. We bekijken dan samen de mogelijkheden.

Vrijblijvend adviesgesprek