Wie zijn wij? Wij zijn Nexler!

Team Vacatures

Een jong enthousiast bedrijf.
Gespecialiseerd in Business Intelligence en RPA.

Bij Nexler geloven we in zinvol werk. We willen bedrijven helpen om hun processen te optimaliseren en slimmer te werken, zodat ze meer tijd overhouden voor de dingen die er écht toe doen. Door middel van Business Intelligence zorgen we voor betere inzichten in de bedrijfsdata en met RPA automatiseren we repetitieve taken. Zo maken we het werk niet alleen efficiënter, maar ook leuker!

Onze persoonlijke benadering staat voorop. We vinden het belangrijk om onze klanten goed te leren kennen, zodat we hen optimaal kunnen ondersteunen. We gaan graag een langdurige relatie aan met onze klanten en willen echt een partner zijn in hun succes.

Als jong bedrijf zijn we gedreven en ambitieus. We zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en uitdagingen. Daarbij houden we de ontwikkelingen in ons vakgebied nauwlettend in de gaten, zodat we onze klanten altijd de nieuwste en beste oplossingen kunnen bieden.

Kortom, bij Nexler staat zinvol werk centraal. Wil jij ook efficiënter werken en meer tijd overhouden voor de dingen die er écht toe doen? Neem dan gerust contact met ons op! We kijken er naar uit om je te ontmoeten.

Keep in touch
Volg ons op social media en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen bij Nexler. De links naar onze socials vind je onderaan deze pagina.

Team

Vacatures

Wil jij werken in een enthousiast team bij een groeiend bedrijf dat volop in ontwikkeling is? Krijg jij energie van processen beter en sneller maken om daarmee ondernemers echt verder te helpen? Of van het organisaties inzicht te geven in hun data en daarmee gereedschap te bieden om nagenoeg realtime te sturen? Kom werken bij Nexler!

Je komt terecht in een ervaren team van tien specialisten waarbij samenwerking hoog in het vaandel staat. Of je nu vanuit huis werkt, bij de klant op locatie, of vanuit ons mooie kantoor in Groningen. Samen met je collega’s ga je werken aan mooie projecten. Onze opdrachten zijn afkomstig vanuit diverse organisaties, zoals het bedrijfsleven en de overheid. Dit allemaal voor één doel: het werk voor organisaties leuker en zinvoller maken!

Bekijk hieronder onze beschikbare vacatures.

Doe de digitaliserings-scan

Benieuwd welke handmatige processen wij kunnen automatiseren, hoe wij jouw data inzichtelijk kunnen maken en wat wij voor je organisatie kunnen betekenen? Plan een vrijblijvend adviesgesprek voor een scan. We bekijken dan samen de mogelijkheden.

Vrijblijvend adviesgesprek