Vastgoedbeheer

Wij maken het werk leuker

Het verwerken van alle gegevens om te komen tot de jaarlijkse afrekening van service kosten is een enorme klus. Onze bots regelen het voor je.

Servicekosten Afrekening

Iedere vastgoedbeheerder loopt er tegenaan. Na de afronding van het boekjaar dienen alle huurders een gespecificeerde afrekening te krijgen van hun servicekosten. Dit is een omvangrijk project onder tijdsdruk, ieder jaar weer. Heel arbeidsintensief en foutgevoelig.

Wij hebben meerdere bots ontwikkeld die ondersteuning bieden in dit proces. Van het berekenen van de servicekosten afrekeningen tot het aanmaken van de facturen en deze mailen aan de huurders. Met duidelijke managementinformatie voor onze klant.

Screening huurders

Vastgoedbeheerders dienen de verplichtingen uit de Sanctiewet 1977 en de Wwft na te leven. De AFM ziet daar op toe.

Nieuwe en bestaande cliënten dienen periodiek gescreend te worden tegen de Nationale sanctielijst terrorisme, de EU-sanctielijst en de VN-sanctielijst. Deze lijsten zijn online te raadplegen (en wisselen vaak).

De bots van Nexler voeren deze screening geautomatiseerd uit waarmee de  administratieve last en het risico voor vastgoedbeheerders tot een minimum kan worden beperkt.

 

Maak direct een afspraak!

Benieuwd hoe wij kunnen helpen je processen met AI te optimaliseren of de juiste stuurinformatie te ontsluiten? Plan direct je 1-op-1 gesprek!

Vrijblijvend adviesgesprek