Ontdek de mogelijkheden van AI

Hoe ga jij AI inzetten in jouw bedrijf?

Iedereen is tegenwoordig met AI bezig, van het verbeteren van klantenservice met chatbots tot het efficiënter maken van interne bedrijfsprocessen. De grote vraag is: hoe ga jij AI inzetten in jouw bedrijf? Artificial Intelligence kan helpen om kosten te verlagen, innovatie te stimuleren en besluitvorming te versnellen. Blijf je afwachten of onderneem je actie?  

Herken jij één van deze punten?

  • Bestaat je organisatie uit meer dan 5 medewerkers? 
  • Heb je de ambitie om snel door te groeien? 
  • Werk je met meerdere IT-systemen? 
  • Wil jij méér uit je organisatie halen? 
  • Heb je het gevoel dat je kansen mist? 
Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Wij zijn expert in het toepassen van AI in bedrijfsprocessen

Lange tijd was procesautomatisering duur, tijdrovend en alleen zinvol bij constant herhalende processen. Door AI is alles veranderd en is procesautomatisering nu niet alléén haalbaar, maar ook betaalbaar. Large Language Models (LLM’s) zoals ChatGPT, CoPilot, maar ook het recent gelanceerde Meta Llama 3 kennen voor ons geen geheimen. Met onze oplossingen koppelen wij LLM’s aan jouw bedrijfsprocessen. Dit doen wij zonder dat de modellen met jouw (gevoelige) bedrijfsdata getraind worden! 

Voordelen van AI 

✓ Meer omzet – minder kosten – meer winst realiseren met AI
✓ Blijf de concurrentie voor
✓ Zorg voor meer tevreden klanten
✓ Automatiseer herhalende processen
✓ Laat je werknemers meer zinvol werk doen 

Waar begin je met AI?

Door de komst van AI zijn er nu veel meer mogelijkheden om jouw organisatie te automatiseren. Dit brengt echter de vraag met zich mee: Hoe moet je beginnen met AI?

Wat wij regelmatig zien is dat er vaak weerstand is tegen veranderingen of dat deze zelfs intern worden tegengehouden, soms zelfs zonder dat de directie hiervan op de hoogte is. Ook zijn medewerkers soms niet bekend met de mogelijkheden van AI en gaan ze niet zelf op zoek naar nieuwe opties. Als directie is het van belang om nu snel zelf de leiding te nemen over procesautomatisering in combinatie met AI.  

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Merk het verschil in een korte tijd! 

Bedrijven en organisaties die nu haar processen optimaliseren met behulp van AI gaan het verschil merken ten opzichte van de concurrentie en daarmee de winstgevendheid. De nadruk wordt vaak te veel gelegd op productiviteitverbetering. Maar de daadwerkelijke winst zit in procesoptimalisatie met AI.

Wanneer processen worden geoptimaliseerd met AI heb je als extra voordeel dat ook de bedrijfswaarde enorm toeneemt.  

Hoe nu verder? 

Wil je ontdekken welke mogelijkheden er voor jouw bedrijf zijn? Plan dan vrijblijvend een gesprek met onze AI-expert Gert-Jan Mellema. Doorloop samen met hem jouw processen en ontdek waar de kansen en mogelijkheden liggen. 

Maak direct een afspraak!

Benieuwd hoe wij kunnen helpen je processen met AI te optimaliseren of de juiste stuurinformatie te ontsluiten? Plan direct je 1-op-1 gesprek!

Vrijblijvend adviesgesprek