Data Bewaker

Helpt je je data op orde te houden

Case

Mensen maken fouten. Zeker onder tijdsdruk, of omdat de systemen het administratieve werk niet makkelijker maken.

Dit vraagt om het controleren van de juistheid van transacties in de boekhouding en de systemen. Dit blijft echter wegens werkdruk vaak liggen net zolang tot je er in de procesuitvoering last van hebt.

Of bij de maandafsluiting, die daardoor veel langer duurt dan nodig. Of de klant heeft er last van, omdat een order niet wordt uitgeleverd omdat een postcode niet is geregistreerd. Iedere organisatie heeft zo zijn eigen voorbeelden.

Onze oplossing

Leg dit neer bij onze Bewakers! Deze bots gaan voor je op zoek naar data- en transactiefouten, iedere dag weer. Vinden ze die, dan krijg je daar een bericht over, zodat je het tijdig kan corrigeren.

Proces

De bot krijgt de opdracht jullie administraties te controleren op een aantal voorgedefinieerde foutsituaties. Geduldig controleert ze met een instelbare frequentie, of ze deze foutsituaties kan vinden.

Als een foutsituatie wordt gevonden, stuurt ze een bericht bijvoorbeeld per mail. Verder houdt ze uitgebreide logging bij over het aantal gevonden fouten, maar ook over runs zonder gevonden fouten. Dat blijkt vaak interessante management informatie.

 

Terug naar alle RPA bots
Wil je meteen een van onze specialisten spreken? Neem dan contact op via onderstaand telefoonnummer. Een e-mail sturen kan ook.

Plan hier vrijblijvend je gesprek en ontvang onze AI checklist in je mailbox!