Financial Analytics

Meer inzicht in de financiële gegevens

Case

In de complexe wereld van accountantscontroles is het essentieel om efficiënt en nauwkeurig toegang te hebben tot de benodigde financiële gegevens. Begrijpen wij het correct dat het verzamelen van deze gegevens voor een jaarrekeningcontrole vaak een tijdrovende uitdaging is? Financial Analytics is hier om die uitdaging aan te gaan.

Onze oplossing

Financial Analytics is een gespecialiseerde Power BI-tool, ontwikkeld met het oog op het stroomlijnen van de jaarrekening controle door accountants. Door het importeren van auditfiles vanuit systemen als AFAS Profit, Exact Online, Twinfield, en Unit4, biedt onze tool een diepgaand inzicht in grootboekmutaties binnen een auditfile, allemaal binnen een enkel, overzichtelijk rapport.
Deze Power BI-tool werkt volledig in de cloud en is toegankelijk met een gratis Power BI-licentie. Financial Analytics is ontworpen om accountants te ondersteunen door:

• Een validatiepagina voor de nauwkeurigheid van gegevens
• Gedetailleerde dagboek-grootboek analyses
• Overzichten van balansen en winst-en-verliesrekeningen
• Een helder beeld van mutaties, waardoor u snel kunt vaststellen of boekingen correct zijn uitgevoerd

In tegenstelling tot dagelijkse updates, erkennen wij dat voor jaarrekeningcontroles de gegevens statisch zijn, afkomstig uit auditfiles verstrekt door uw klanten. Financial Analytics faciliteert de import van deze bestanden om een nauwkeurige en up-to-date basis te bieden voor uw controlewerkzaamheden.

Proces

Wij koppelen met de data bronnen in je organisatie en zorgen er voor dat de juiste data verwerkt wordt. Vervolgens tonen we jouw gegevens in het Financial Analytics dashboard. Iedere dag verversen we de gegevens zodat je altijd uit kunt gaan van actuele informatie.

Waarom Financial Analytics?

Vergeet de tijden van handmatig gegevens verzamelen en analyseren. Financial Analytics is ontwikkeld om u direct toegang te geven tot de essentiële informatie die u nodig heeft voor een efficiënte en effectieve jaarrekeningcontrole. Door onze tool te gebruiken, kunt u uw focus leggen op wat echt belangrijk is: de nauwkeurigheid en integriteit van de financiële rapportage van uw klanten verzekeren.

We nodigen u uit om de kracht van Financial Analytics zelf te ervaren. Ontdek hoe onze tool de jaarrekening controle kan transformeren, tijdsbesparingen kan opleveren en uw dienstverlening naar een hoger niveau kan tillen.

Terug naar alle BI producten
Wil je meteen een van onze specialisten spreken? Neem dan contact op via onderstaand telefoonnummer. Een e-mail sturen kan ook.

Plan hier vrijblijvend je gesprek en ontvang onze AI checklist in je mailbox!