Onze werkwijze

Nexler heeft een gestandaardiseerde aanpak om RPA bots te ontwikkelen.

Werkwijze

Zijn er bij jou op de werkvloer veel handmatige taken en voeren je medewerkers regelmatig repetitieve handelingen uit wat zorgt voor een (te) hoge werkdruk of ontevreden medewerkers? Misschien biedt automatiseren met RPA dan ook uitkomst voor jouw bedrijf. Neem contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Intake

Aan de hand van uitgebreide informatie over de processen kunnen wij je een prijsindicatie en een tijdlijn geven. 

Details afstemmen

We stellen enkele vragen, schudden de handen op alle details en komen officieel overeen om de nieuwe bot te bouwen.

Bot bouwen

We gaan aan de slag en ontwikkelen de bot om aan alle gewenste resultaten te voldoen, vaak klaar binnen 3-4 weken.

Implementeren en instructies geven 

Zodra het technische werk klaar is, demonstreren we het resultaat en implementeren we je bot zodat ze meteen voor jullie aan het werk kan gaan.

Beheren en onderhouden

Draait alles, dan laten we je niet zwemmen. Wij beheren en onderhouden de bot en staan altijd voor je klaar mocht je ergens tegenaan lopen. Vindt er een verandering plaats in het proces? Dan passen wij de bot daarop aan!

Quick Scan

Wil je breder kijken dan één specifiek proces en weet je nog niet precies welke processen voor automatisering in aanmerking komen? Dan helpen we je graag met een Quick Scan. 

Eén van onze experts komt langs om de processen bij jouw bedrijf in kaart te brengen. Dit kan organisatiebreed of alleen binnen een bepaalde afdeling. Samen met jou bekijken we wat we kunnen verbeteren en waarvoor automatisering met onze bots interessant zou zijn. Op basis van deze scan maken wij een duidelijke rapportage met advies. We zetten op een rijtje hoeveel je zou kunnen besparen en hoeveel de automatisering zal gaan kosten, zodat jij weloverwogen je keuze kunt maken.

 Quick Scan in het kort

  • Overzicht van de processen en automatiseringsmogelijkheden
  • Verbeterpotentieel worden volledig in kaart gebracht
  • Rapportage van de besparing en kosten voor de bots
Terug naar Procesoptimalisering

Maak direct een afspraak!

Benieuwd hoe wij kunnen helpen je processen met AI te optimaliseren of de juiste stuurinformatie te ontsluiten? Plan direct je 1-op-1 gesprek!

Vrijblijvend adviesgesprek