Dashboards op Cleverdesk

Cleverdesk wordt door veel verschillende type organisaties gebruikt. Iedere organisatie heeft zijn eigen informatiebehoefte. Nexler kan deze op maat invullen.

Case

Cleverdesk is een moderne applicatie die door verschillende type organisaties in onder andere de bouw wordt gebruikt. Cleverdesk heeft er bewust voor gekozen om een set standaard rapportages op te nemen maar aanvullende rapportages en dashboards voor hun klanten te laten ontwikkelen door Nexler.

Onze oplossing

Wij hebben samen met Cleverdesk de data ontsloten door middel van de API’s die Cleverdesk biedt. Deze data nemen we op in de PowerBI omgeving op basis waarvan we vervolgens in afstemming met de gebruiker van Cleverdesk een inventarisatie maken van de stuur informatie. In nauwe samenwerking ontwikkelen we de dashboards.

Proces

De data ontsluiting van Cleverdesk hebben we voorbereid. Het inlezen van de data van jouw bedrijf is daarmee zeer eenvoudig in te regelen. Hiermee is de grootste stap om te komen tot dashboards gezet. Vervolgens gaan we samen met jou en de gebruikers kijken welke informatie we inzichtelijk gaan maken en hoe we dit gaan visualiseren in dashboards.

Terug naar alle BI producten
Wil je meteen een van onze specialisten spreken? Neem dan contact op via onderstaand telefoonnummer. Een e-mail sturen kan ook.

Plan hier vrijblijvend je gesprek en ontvang onze AI checklist in je mailbox!