Doe zinvol werk. Nu.

Wij zijn een enthousiast en gedreven bedrijf. Gespecialiseerd in het helpen van bedrijven met het optimaliseren van hun processen. Door middel van Business Intelligence zorgen wij voor betere inzichten in bedrijfsdata en met AI oplossingen automatiseren we repetitieve taken. Zo ontstaat er ruimte voor ‘zinvol werk’ Wil je deel uitmaken van een innovatief en snelgroeiend team dat ‘zinvol werk doen’ mogelijk maakt? Bekijk dan onze vacatures.

Bij Nexler krijgt iedereen de ruimte om, op eigen creatieve wijze, waarde toe te voegen aan het grote geheel. We zijn doeners die kritisch reflecteren op ons handelen en open met elkaar communiceren over hoe het gaat en wat er beter kan. Verder helpen we elkaar, zowel klanten als collega’s, om beter te worden in ons vak. Dat vraagt om mensen die, met een persoonlijke aanpak en verantwoordelijkheidsgevoel, samen willen groeien en zinvol werk willen doen. We werken aan opdrachten in verschillende sectoren zoals accountancy, dienstverlening en bouw en vastgoedbeheer in Noord-Nederland. Wij gaan door waar anderen stoppen; we zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen en uitdagingen. We zorgen ervoor dat we de ontwikkelingen in ons vakgebied op de voet volgen, zodat we onze klanten altijd de nieuwste en beste oplossingen kunnen bieden. 

Momenteel bestaat ons team uit 12 medewerkers met ieder een eigen specialisme (BI of RPA). Zij werken waar zij zich het meest productief voelen: op kantoor, bij de klant of hybride. Iedere dag starten we met een stand-up van 15 minuten, waarin de huidige stand van zaken wordt besproken en successen worden gevierd.

Lees hieronder wat onze collega Tamara Pepping zegt over het werken bij Nexler:

‘Als RPA Specialist houd ik mij bezig met het achterhalen van de klantbehoeften, het schrijven van goede code en het teamproces. We krijgen binnen Nexler de vrijheid om zelf onze dag in te delen, zonder het gevoel van samen te verliezen. Een ochtend thuiswerken omdat de monteur langskomt? Geen probleem! Het teamgevoel op zowel zakelijk als persoonlijk vlak is goed. We staan voor elkaar klaar om hulp en ondersteuning te bieden waar nodig, maar kunnen ook leuke gesprekken hebben over lopende projecten en het weekend.’