Dashboards op MPlusKassa

Krijg inzicht in de data uit je kassasysteem, gecombineerd met data uit bijvoorbeeld je ticketsysteem.

Case

MplusKassa wordt veel gebruikt als kassa systeem, niet alleen in de horeca maar ook bij theaters, concertzalen en schouwburgen. MPlusKassa heeft zelf uitstekende rapportage mogelijkheden. Wil je echter de data uit MPlusKassa combineren met andere bronnen, dan heeft Nexler de perfecte oplossing.

Onze oplossing

Wij hebben de data uit MPlusKassa gecombineerd met bijvoorbeeld de data uit Ticketmatic. De verbindende factor is natuurlijk datum en tijd. En daarmee krijg je ineens inzicht hoe de verkopen zich verhouden tot een bepaald type voorstelling. En kun je met het plannen van de voorstellingen in het nieuwe seizoen bewuste keuzes maken voor welke voorstelling je bijvoorbeeld een diner arrangement aanbiedt en voor welk type voorstelling je een bar inricht met speciaal bieren.

Proces

Deze oplossing is specifiek voor theaters, zalen, schouwburgen enz. Maar we kunnen de relaties leggen met ieder ander systeem. Maar bijvoorbeeld ook met externe bronnen, denk aan de invloed van het weer op je horeca omzet binnen en op het terras. De basis hebben we, de specifieke details die deze informatie voor jou interessant maakt, voegen we graag toe!

Terug naar alle BI producten
Wil je meteen een van onze specialisten spreken? Neem dan contact op via onderstaand telefoonnummer. Een e-mail sturen kan ook.

Plan hier vrijblijvend je gesprek en ontvang onze AI checklist in je mailbox!