Proces Bewaker

Helpt je bij goede procesvoering

Case

Je bedrijfsprocessen kennen meerdere stappen, die niet altijd op tijd worden uitgevoerd. En ook niet altijd foutloos. Het is een vervelende en tijdrovende klus om mensen na te jagen. Denk aan:

  • Urenregistratie afronden
  • Een mail verzenden
  • Een klant of leverancier benaderen
  • Facturen goedkeuren
  • Verlofaanvraag beoordelen
  • De klant heeft een offerte nog niet goedgekeurd

Dit blijft vaak liggen net zolang tot je er in de procesuitvoering last van hebt. Of je klant heeft er last van, omdat een administratieve stap nog niet is gezet.

Onze oplossing

Leg dit neer bij onze Bewakers! Deze bots bewaken dat in jullie processen tijdig de juiste stappen worden uitgevoerd.  Of, nog mooier, ze voeren die stappen gewoon zelf uit, als dat kan. Dan weet je zeker dat het op tijd gebeurt.

Proces

De bot wordt geconfigureerd met een proces-structuur: welke stappen voor een Case in welke volgorde dienen te worden uitgevoerd. Wanneer er een nieuwe  Case wordt aangemaakt (bijvoorbeeld door het invullen van een digitaal formulier), wordt aan de werkvoorraad voor die Case de uit te voeren stappen toegevoegd.

Vervolgens wordt de Case stap voor stap afgehandeld. Als een stap door de bot kan worden uitgevoerd, doet ze dat.
Als het een stap is die door een medewerker of externe partij dient te worden uitgevoerd, wacht ze tot die stap klaar is.

Het is mogelijk om herinneringen of alerts uit te laten sturen door de bot, wanneer zo’n stap te lang duurt.

Op deze manier houdt de bot effectief toezicht op een tijdige en volledige uitvoering van het proces.

 

Terug naar alle RPA bots
Wil je meteen een van onze specialisten spreken? Neem dan contact op via onderstaand telefoonnummer. Een e-mail sturen kan ook.

Plan hier vrijblijvend je gesprek en ontvang onze AI checklist in je mailbox!