Dienstverlening en bouw

Meer inzicht in de data van je ERP systeem

Voor verschillende ERP systemen die worden gebruikt door dienstverlenende organisaties en bouwbedrijven heeft Nexler de data al ingelezen in de PowerBI omgeving. We kunnen ons daardoor volledig focussen op je informatiebehoefte.

Dashboards op Exact voor bouw

Voor de applicatie Exact voor bouw hebben we alle data ingelezen, geanalyseerd en opgenomen in de PowerBI omgeving. Hierdoor kunnen we heel snel dashboards op maat maken voor de gebruikers van Exact voor bouw. Immers, geen bouwbedrijf is hetzelfde.

Dashboards op Gripp

Gripp is een applicatie die door veel dienstverlenende bedrijven wordt gebruikt. De gebruikers worden in hun dagelijkse werk perfect ondersteund door Gripp, echter is er veel behoefte aan meer inzicht in de data. Nexler heeft de data-analyse en verwerking in PowerBI klaar staan. Op basis van jouw informatiebehoefte ontwikkelen we de dashboards. Indien gewenst zelfs met nagenoeg real-time data.

Dashboards op Cleverdesk

Cleverdesk is een applicatie die door veel bedrijven in de infra, grond-weg-waterbouw en industriële dienstverlening wordt gebruikt. Uiteraard heeft Cleverdesk veel rapportage mogelijkheden, maar aanvullend is Nexler gevraagd om specifieke dashboards te ontwikkelen voor hun klanten. Wij hebben de datastructuur al klaar staan in PowerBI. Op basis daarvan ontwikkelen we dashboards op maat.

Maak direct een afspraak!

Benieuwd hoe wij kunnen helpen je processen met AI te optimaliseren of de juiste stuurinformatie te ontsluiten? Plan direct je 1-op-1 gesprek!

Vrijblijvend adviesgesprek