Webshops

Een online shop vraagt om digitale afwikkeling. Onze bots helpen ook de laatste hardnekkige handmatige activiteiten te automatiseren.

Je hebt een prachtige webshop. Klanten weten je te vinden. De zaken gaan goed, steeds beter. Je investeert in het automatiseren van je processen zodat er steeds meer flow en schaalbaarheid komt.

Ook grotere klanten gaan van je diensten gebruik maken. Alleen maken die niet gebruik van je webshop. Vanuit hun ERP systeem wordt geautomatiseerd een bestelling gegenereerd en in PDF formaat landt deze in je mailbox en moet handmatig worden verwerkt.

Of de automatische koppeling tussen je webshop en de logistieke achterkant dekt niet helemaal de lading. Of met de financiële administratie. Dat kon je tot nu toe alleen maar oplossen met handmatige verwerking.

Onze bots helpen ook dit stuk werk te automatiseren. Hiermee dragen we bij aan de ideale wereld: volledig geautomatiseerde bedrijfsvoering. Tijd om andere dingen te doen!

Bekijk alle succesverhalen

Doe de digitaliserings-scan

Benieuwd welke handmatige processen wij kunnen automatiseren, hoe wij jouw data inzichtelijk kunnen maken en wat wij voor je organisatie kunnen betekenen? Plan een vrijblijvend adviesgesprek voor een scan. We bekijken dan samen de mogelijkheden.

Vrijblijvend adviesgesprek