Accountancy

Wij maken het werk leuker

Voor Accountants en Auditors heeft Nexler diverse oplossingen beschikbaar die het werk niet alleen leuker maar ook efficiënter maken

Aanleveren gegevens aan AFM

Met ingang van 2022 verplicht de AFM alle accountantsorganisaties om de gegevens van afgeronde wettelijke controles op te sturen. Het aanleveren is een tijdrovende klus. Maar niet voor onze klanten!

Wij halen geautomatiseerd de benodigde gegevens op uit Audit- en CRM applicaties. Klik op de button onder aan deze pagina voor meer informatie!

Verwerken creditcard en bankafschriften

Je verwerkt voor je klanten financiële documenten in ExactOnline of een ander boekhoudpakket. Omdat deze documenten niet altijd het juiste formaat bevatten om ze te importeren, moeten ze eerst handmatig worden omgezet naar het juiste formaat, of worden overgetypt.

Onze bot zorgt voor een volautomatische verwerking. Klik op de button onderaan deze pagina voor meer informatie!

Inzicht in de Audit files

Voor accountants en administratiekantoren wordt het werk een stuk leuker en sneller door het gebruik van onze Financial Analytics oplossing. Alle gegevens geselecteerd en overzichtelijk gepresenteerd in een dashboard. Klik op de button onderaan deze pagina voor meer informatie!

Nexler geeft een boost aan het werkplezier van de accountants van Afier

Bekijk alle succesverhalen

Doe de digitaliserings-scan

Benieuwd welke handmatige processen wij kunnen automatiseren, hoe wij jouw data inzichtelijk kunnen maken en wat wij voor je organisatie kunnen betekenen? Plan een vrijblijvend adviesgesprek voor een scan. We bekijken dan samen de mogelijkheden.

Vrijblijvend adviesgesprek